5 PraktijkSwanenberg.nl - Locatie, data en tarieven

Vini Yoga

Yin Yoga

Zwangerschapsyoga

Sinds ik een eigen ruimte tot mijn beschikking heb is het onder andere mogelijk geworden om workshops te organiseren. Workshops als feldenkrais, familie opstellingen, NLP, yogadanza enz. Houd de website in de gaten voor nieuwe impulsen en workshops. Wil je hiervan persoonlijk op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan altijd als eerste persoonlijk bericht.

Yin Yoga

De afgelopen periode heb ik me verdiept en bijgeschoold in YIN YOGA. Yin yoga is een rustige en zachte vorm van yoga. Je verblijft langer in de houding, ongeveer 3-5 minuten. Hierbij laat je vooral de spanning in je spieren los en laat je de rek in je bindweefsel ontstaan. Zowel de spieren als het bindweefsel zal versoepelen. De spanning zal verminderen en blokkades worden opgeheven. Je zult ruimte in je lichaam ervaren...en ruimte heelt...

Je kunt deze lessen afzonderlijk volgen. Voor deelname kun je je vooraf opgeven via patricia@praktijkswanenberg.nl of telefoon/sms 06 218 28 189.
locatie:
datum & tijd:
tarief:
groep:
Hasker Utgongen 1, Oudehaske (entree via meubelHYPE)
iedere dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur
€ 10,50 per workshop
maximaal 16 personen

Yoga Nidra

Yoganidra is een diepe ontspanning volgens de traditie van de Himalayas. Een ontspanning is belangrijk en een weldaad voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het heeft ook een spirituele dimensie als oefening, zoals loslaten, onthechten en overgave. Het duurt ongeveer een uur, liggend op je rug.

Je kunt deze lessen afzonderlijk of alle 3 in een reeks volgen. Voor deelname kun je je vooraf opgeven via patricia@praktijkswanenberg.nl of telefoon/sms 06 218 28 189.
locatie:
datum & tijd:
tarief:
groep:
Hasker Utgongen 1, Oudehaske (entree via meubelHYPE)
info volgt
€ 12,50 per workshop of € 32,50 per reeks van 3 workshops
maximaal 16 personen

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige activiteiten en workshops?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan altijd als eerste bericht.