5 PraktijkSwanenberg.nl - Locatie, data en tarieven

Yoga Nidra

Yoga en meer

Yoga op Kreta

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een diepe ontspanning volgens de traditie van de Himalayas. Een ontspanning is belangrijk en een weldaad voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het heeft ook een spirituele dimensie als oefening, zoals loslaten, onthechten en overgave. Het duurt ongeveer een uur, liggend op je rug.

Je kunt deze lessen afzonderlijk of alle 2 in een reeks volgen. Voor deelname kun je je vooraf opgeven via patricia@praktijkswanenberg.nl of telefoon/sms 06 218 28 189.
locatie:
datum & tijd:
tarief:
groep:
Hasker Utgongen 1, Oudehaske (entree via meubelHYPE)
Woensdag 6 en 13 juni om 19:45 uur
€ 12,50 per workshop (contant)
maximaal 16 personen

Yoga en meer

In samenwerking met Jort van Ast organiseer ik aan het water van een prachtig natuurgebied het Easterskar een paar stilte dagen:
• Zaterdag 23 juni staat de ochtend in het teken van mindfulness en yoga
• Zondag 24 juni is er een stilte dag waarin mindfulness en yoga elkaar omarmen
• Zaterdag 7 juli bij zonsopkomst een bijzondere ervaring met mindfulness en yoga

Wat verder weg maar wel alvast een leuk weetje; Zaterdag 1 september Het verbindingsfestival; workshops met als thema onze zintuigen.

In samenwerking met Evert Vos: Vrijdagmiddag 14 september STEMBEVRIJDING EN YOGA.

Mocht je al interesse hebben laat het mij dan weten want vol = vol. Voor deelname kun je je vooraf opgeven via patricia@praktijkswanenberg.nl of telefoon/sms 06 218 28 189.

Yoga op Kreta

Een droom die uitkomt: Een 6 daagse reis met yoga, van maandag 29 oktober t/m zaterdag 3 november 2018. Het verblijf is in een knus hotel op Kalamaki met een lekker dakterras waar de yoga zal plaatsvinden. Natuurlijk dicht bij het strand! Meer informatie volgt snel.

Mocht je al interesse hebben laat het mij dan weten want er is plaats voor 10 personen en vol = vol. Voor deelname kun je je vooraf opgeven via patricia@praktijkswanenberg.nl of telefoon/sms 06 218 28 189.

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige activiteiten en workshops?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan altijd als eerste bericht.