Yoga Nidra

Yoga en meer

Yoga op Kreta

Polariteitsmassage van Praktijk Swanenberg

Polariteitsmassage is een massagevorm die fysieke en energetische massage met elkaar verbindt. Het doel is om de doorstroming van levensenergie te stimuleren. Een teveel of een tekort aan spanning in huid- spier- orgaanweefsel of in de gewrichten, blokkeert doorstroming van deze energie.

Om de doorstroming van energie te stimuleren werk ik met massagegrepen die het gespannen weefsel losmaken en anderzijds met polarisaties, verbindingsgrepen, die inwerken op het vrij doorstromen van energie. Je wordt je bewust van gedachtes en gevoelens die het stromen van jou levensenergie blokkeren of juist ondersteunen. Je krijgt meer contact met je lichaam, waardoor je lichaam en je signalen gaat herkennen. Er ontstaat meer inzicht in je gevoel en hoe je in het leven staat.

Een mens functioneert op verschillende niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door middel van een combinatie van massage grepen, de reflexologie en het werken met energiedoorstroming, kunnen deze niveaus met elkaar in verbinding worden gebracht. Ademhaling kan de werking van de polariteitsmassage versterken. Bijvoorbeeld door de uitademing te richten op een bepaalde plek. De aandacht zal dan vanuit het hoofd verschuiven naar die plek van het lichaam. Hierdoor zul je anders waarnemen, beleven,ervaren.

Polariteitsmassage zet je in beweging. Het ondersteunt een verwerking of kan een impuls geven tot verandering. Daarbij verzacht het pijn en klachten.

De massage wordt gegeven op een massage tafel. Tijdens deze massage maak ik gebruik van een natuurlijke olie waarin ik een essentiële olie meng. De massage duurt ongeveer een uur inclusief aan- en uitkleden.

Een polariteitsmassage is al mogelijk vanaf € 25,00. Bekijk hier de tarieven.